40-річного хмельничанина засудили на 12 років за зґвалтування власних дітей

40-річного хмельничанина засудили на 12 років за зґвалтування власних дітей

40-річного хмельничанина засуджено за зґвалтування малолітньої доньки та розбещенні дітей

Про це повідомляють у прокуратурі Хмельницької області.

Йому призначено покарання – 12 років позбавлення волі. Чоловік протягом декількох років розбещував власних дітей-двійнят, яким на момент вчинення злочину було по 5 років.

Батько примушував хлопчика і дівчинку дивитись відео порнографічного характеру. Користуючись відсутністю матері та безпорадним станом доньки - періодично її ґвалтував. Щоб малеча мовчала - погрожував фізичною розправою над ними та їх матір’ю. В суді обвинувачений заперечував свою вину.

Однак, прокурори довели вину підсудного. До вироку суду засуджений перебував під вартою. Рішення не набрало законної сили та може бути оскаржене в апеляційному порядку.

Нагадаємо, Зеленський ветував закон про виділення коштів на завершення будівництва музею Голодомору

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти в Криму заарештували на два місяці Нарімана Джеляла (відео) Окупанти в Криму заарештували на два місяці Нарімана Джеляла (відео)
В окупованому Криму на 60 діб заарештували братів Азіза і Асана Ахтемова, затриманих в ході обшуків 3-4 вересня. Також російські силовики затримали заступника Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеллялова й відправили його у СІЗО на 60 діб.
"Провадження закрити та відправити нахер" - неочікувана постанова судді за порушення карантину (фото) "Провадження закрити та відправити нахер" - неочікувана постанова судді за порушення карантину (фото)
Суддя Олег Білоцерківець у незвичний спосіб закрив справу про порушення карантинних обмежень.
Loading...
Load next