Розбещував дітей у туристичному гуртку: 83-річний педофіл має провести решту життя за ґратами

Розбещував дітей у туристичному гуртку: 83-річний педофіл має провести решту життя за ґратами

На Харківщині 83-річного керівника туристичного гуртка Шарівського ліцею підозрюють у розбещенні 11-річних школярок у 2021-2022 роках.

Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінок.

Все це відбувалося на початку навчального року 2021-2022. Тоді діти відмовилися ходити до гуртка. Але через страх та сором не назвали батькам справжні причини. Історія виплила назовні лише коли одна з дівчаток таки наважилася розповісти своїй мамі, - зазначає Болвінов.

За його інформацією, дівчинка розповіла, що під час занять керівник гуртка гладив руками її груди та статеві органи, вона виривалася.

Педофіл завжди робив це, коли одягав дітей у туристичне спорядження, та маскував свої збочення під допомогу. Ще дві жертви, які вже також дали свідчення, - однокласниці цієї дівчини. Вони теж ходили до туристичного гуртка і всі наполягають: він робив це умисно. Діти прибирали його руки від себе, відверто показували, що це їм неприємно. Але педофіл вчиняв таке сексуальне насильство над шестикласницями не один раз. Користувався тим, що на заняттях не було інших дорослих, - додає керівник Слідчого управління.

Він також обурений тим, що колектив навчального закладу став на захист підозрюваного.

Найстрашніше те, що колектив ліцею, керівник гуртків, вчителі стали на бік свого колеги та дають йому найкращі характеристики. Слідчі довго працювали над тим, щоби підготувати підозру цьому керівнику дитячого гуртка. Та врешті нам вдалося зібрати достатньо доказів, вже вручили повідомлення про підозру в сексуальному насильстві щодо неповнолітніх. А враховуючи те, що він робив це неодноразово та з дітьми, яким не виповнилося навіть 14 років, покарання чекає суворе, - сказав Болвінов.

Зараз підозрюваний, за рішенням слідчого судді, під цілодобовим домашнім арештом. За інкримінованою статтею йому загрожує 15 років ув’язнення чи довічне.

Нагадаємо, Парламент планує продовжити дію воєнного стану та мобілізації

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade
Фінансову піраміду Just2Trade в Україні організував росіянин. Завдяки шахрайській схемі злочинці продавали в інтернеті неіснуючі цінні папери.
Loading...
Load next