У Ватикані розгорнули вишитий прапор із проханням про молитву за українських військових

У Ватикані розгорнули вишитий прапор із проханням про молитву за українських військових

У Ватикані римо-католицькі єпископи з України передали Папі Римському Франциску прапор, який вишили майстрині з міста Знам’янка на Кіровоградщині на прохання військових 72-ї ОМБ, зі словами «Святий Отче, молися за нас. З вірою та любов’ю».

Про це повідомила Кіровоградська ОВА.

Майстрині Знам'янського центру рукоділля «Модистка» на прохання військових 72-ї ОМБ вишили прапор зі словами «Святий Отче, молися за нас. З вірою та любов’ю». Цей стяг передали римо-католицьким єпископам із України Радославу Змітровичу та Олександру Язловецькому для того, щоб вручити його Папі Римському, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, єпископи виконали цю почесну місію при особистій зустрічі у Ватикані з проханням про молитву «Святий Отче, молися за нас. З вірою та любов’ю». Папа Франциск подякував за прапор і запевнив, що така молитва звучатиме.

Нагадаємо, Кіберполіція попереджає про нову шахрайську схему

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Папа Римський висловив сподівання на те, що в Україні не буде конфлікту Папа Римський висловив сподівання на те, що в Україні не буде конфлікту
Понтифік, говорячи про Христа, пояснив, що віряни очікують від нього допомоги для вирішення конфліктів у всьому світі. Він висловив надію на те, що в Україні не буде нового конфлікту.
Папа Римський звернувся із побажанням до України Папа Римський звернувся із побажанням до України
Під час недільної служби Франциск, Папа Римський побажав Україні миру.
Loading...
Load next