На Закарпатті прикордонники виявили авто, яке розшукує Інтерпол

На Закарпатті прикордонники виявили авто, яке розшукує Інтерпол

На пункті пропуску "Лужанка" прикордонники Мукачівського загону виявили автомобіль "Volkswagen" 2005 року випуску, який перебуває у міжнародному розшуку.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Під час перевірки транспортного засобу, яким керувала 44-річна громадянка України, спрацювала база даних Інтерполу, пише пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

Як з’ясувалося, автомобіль було викрадено у вересні 2024 року в Чехії, і він значився в обліку викраденого транспорту Генерального Секретаріату Інтерполу.

Прикордонники оперативно повідомили Укрбюро Інтерполу в Києві та передали авто співробітникам Національної поліції.

Нагадаємо, ЗМІ: Україна зможе почати контрнаступ у 2025 році

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Краківець" затримали 50-річного громадянина Польщі, який перебував у розшуку міжнародної організації "Інтерпол".
Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску
Влада України та Румунії домовились про відкриття нових пунктів пропуску на спільному кордоні. Зокрема планується якнайшвидше провести консультації щодо відкриття додаткових пунктів.
Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.
Loading...
Load next