Сайт Верховної Ради — у трійці найвідвідуваніших сайтів парламентів світу

Сайт Верховної Ради — у трійці найвідвідуваніших сайтів парламентів світу
За 2021 рік сайт набрав понад 5,5 млн переглядів.

Рух "Чесно" проаналізував відкриті дані відвідуваності сайтів парламентів усіх країн-членів ООН. Так, сайт Верховної Ради — у трійці сайтів парламентів світу за кількістю переглядів. У грудні 2021 року він посів третє місце з понад 5,5 млн переглядів.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на дослідження "Чесно".

На другому місці — сайт Палати представників США (5,8 млн переглядів), а на першому — сайт парламенту Великобританії (9,6 млн переглядів).

Фото: "Чесно"

Понад 97% аудиторії сайту Верховної Ради — користувачі з України. Це, очевидно, аналогічна тенденція й в інших парламентах світу, адже в першу чергу туди заходять громадяни цих країн. Сайт Ради більше відвідують жінки, ніж чоловіки.

Ядро аудиторії ВРУ — люди віком від 25 до 44 років з великих обласних центрів — Києва, Харкова, Львова, Одеси, Дніпра.

Фото: "Чесно"

Зазначено, що користувачі сайту ВР найбільше відвідують сторінки, на яких викладено Кримінальний, Цивільний та Кримінально-процесуальний кодекси.

Цікаво відзначити, що попри заборону в Україні російських соцмереж, серед соціального трафіку сайту ВРУ на третьому місці досі — ВКонтакте, а на п'ятому — Однокласники.

Вас може зацікавити стаття: Комп'ютер, натхненний мозком — учені створюють чип із функціями штучного інтелекту.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Суд конфіскував у скандального Киви 1,2 млн грн доходу від "жомової ями" Суд конфіскував у скандального Киви 1,2 млн грн доходу від "жомової ями"
Скандальний нардеп Ілля Кива у 2019 році задекларував дохід у 1,2 млн гривень від здачі в оренду жомової ями в Полтавській області.
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Останні хвилини життя Полякова: поліцейські та медики намагались реанімувати нардепа (відео) Останні хвилини життя Полякова: поліцейські та медики намагались реанімувати нардепа (відео)
Відео містить кадри з нагрудної камери поліцейського, після того, як таксі з Поляковим зупинила поліція. Спочатку нардепа намагались реанімувати поліцейські, а пізніше приїжджає карета "швидкої".
Loading...
Load next