Названо продукти, які не здорожчають перед великодніми святами

Названо продукти, які не здорожчають перед великодніми святами
За прогнозами експертів, впродовж квітня-травня ціни на деякі продукти не зміняться.

Масло, крупи та хліб вже не дорожчають. За даними Держстату, ціни на соціально значущі продукти стабілізувалися.

Крім того, союз птахівників повідомив, що протягом місяця ціни на яйця та м'ясо птиці теж не підійматимуть, повідомляє ТСН.

А ще виробники цукру кажуть - нині немає причин підвищувати цінник на їхню продукцію. Тож загалом експерти прогнозують, що до Великодня ціни залишатимуться на сьогоднішньому рівні.

Натомість ціни на свинину вже починають рости. 

Нагадаємо, до кінця цього року в Україні подорожчає гречка.

Раніше експерти підрахували скільки коштуватиме українцям Великодній кошик у 2021 році.

Читайте також
Ціни на АЗС припинили зростання: скільки коштує бензин Ціни на АЗС припинили зростання: скільки коштує бензин
Роздрібні ціни на бензин і дизельне паливо в Україні 20 квітня 2021 року в порівнянні з попереднім торговим днем залишилися на колишньому рівні.
Інфляція в Україні: коли вдасться стабілізувати ціни на українському ринку Інфляція в Україні: коли вдасться стабілізувати ціни на українському ринку
Українські ціни на продовольчі продукти та товари щомісяця стрімко зростають. Зокрема в НБУ зазначають, що інфляція почне сповільнюватися лише восени у 2021 році.
Після скасування карантину ціни на житло в Україні злетять на 5-10% – прогноз Після скасування карантину ціни на житло в Україні злетять на 5-10% – прогноз
Деякі київські забудовники вже заявили про те, що в травні ціна «квадрата» зросте мінімум на 5-10%, зазначають в Асоціації фахівців з нерухомості України.
Loading...
Load next