У Львові суд звільнив від покарання водія, що збив 6-річного хлопчика на переході

У Львові суд звільнив від покарання водія, що збив 6-річного хлопчика на переході
Внаслідок аварії дитина отримала відкритий перелом кісток лівої гомілки, що є тяжким тілесним ушкодженням.Проте, згодом суд звільнив його від відбування покарання, призначивши рік іспитового терміну

Внаслідок аварії дитина отримала відкритий перелом кісток лівої гомілки, що є тяжким тілесним ушкодженням.

Проте, згодом суд звільнив його від відбування покарання, призначивши рік іспитового терміну.

Варто додати, що ДТП трапилась у січні 2020 року. 28-річний чоловік на Renault Kangoo їхав вулицею Городоцькою і на пішохідному переході неподалік будинку №162 наїхав на дитину. Хлопчик переходив дорогу, внаслідок чого отримав тяжкі тілесні ушкодження з небезпекою для життя.

У суді водій пояснив свої дії «необдуманістю щодо настання негативних наслідків». Окрім цього, чоловік зазначив, що допомагав сім’ї постраждалого хлопчика, тому просив його суворо не карати.

Дослідивши докази у цій справі, суддя Марія Мартинишин визнала водія винним у вчиненні ДТП та призначила 3,5 роки тюрми, але звільнила від відбування цього покарання, встановивши 1 рік випробовувального терміну.

Протягом цього періоду, чоловік має повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну свого місця праці чи житла та періодично з’являтись для реєстрації.

Нагадаємо, що у центрі Львова жінка збила пішохода на зупинці. Інцидент стався на Галицькій площі.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next