ПВК "Вагнер" має проблеми з фінансуванням - британська розвідка

ПВК "Вагнер" має проблеми з фінансуванням - британська розвідка

Розвідка Британії стверджує, що ПВК "Вагнер" намагається заощадити на витратах на заробітну плату персоналу через фінансовий тиск.

Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії.

Група Вагнера, ймовірно, рухається до процесу скорочення та реконфігурації, головним чином для того, щоб заощадити на витратах на заробітну плату персоналу в період фінансового тиску, – йдеться в огляді.

У Міноборони Британії відзначають, що  після невдалого заколоту в червні 2023 року російська держава діяла проти інших бізнес-інтересів власника "Вагнера" Євгенія Пригожина. Існує реальна можливість, що Кремль більше не фінансує групу, зазначають британські розвідники.

Якщо російська держава більше не платить "Вагнеру", то другим найбільш вірогідним платником є білоруська влада, – робить висновок британська розвідка.

Однак такі витрати є потенційно небажаним виснаженням скромних білоруських ресурсів.

Нагадаємо, Операція RENGAW. Польща розгорнула нове угруповання на кордоні з білоруссю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
РФ таємно звозить техніку до ОРДЛО - розвідка РФ таємно звозить техніку до ОРДЛО - розвідка
Росія значно збільшила постачання до з’єднань і частин окупаційних військ бойових броньованих машин, як нових, так і відновлених або модернізованих.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next