Шуфрича триматимуть під вартою до листопада

Шуфрича триматимуть під вартою до листопада

Печерський райсуд столиці обрав запобіжний захід голові Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Нестору Шуфричу, якому повідомили про підозру у держзраді, у вигляді тримання під вартою до 13 листопада включно.

Відповідне рішення оголосив слідчий суддя Сергій Вовк за підсумком закритого судового засідання.

Суд... постановив: клопотання про застосування запобіжного заходу про тримання під вартою відносно підозрюваного Шуфрича Нестора Івановича задовольнити та застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою відносно Шуфрича Нестора Івановича до 13.11. 2023 року включно. Взяти підозрюваного Шуфрича Нестора Івановича під варту в залі суду, ‒ наголосив суддя.

Про рішення суду буде повідомлено голові Верховної Ради. Контроль за виконанням ухвали поклали на прокурора у кримінальному проваджені. Протягом п'яти днів із дня проголошення ухвалу може бути оскаржена в Київському апеляційному суді, додав він.

Натомість Шуфрич сказав, що рішення про арешт є "очікуваним".

Владі це потрібно ‒ сказав він.

Нагадаємо, Українські пари все частіше розривають шлюб в онлайн-форматі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Завербований експосадовець РНБО "зливав" закриту інформації іноземним спецслужбам (відео) Завербований експосадовець РНБО "зливав" закриту інформації іноземним спецслужбам (відео)
Контррозвідка СБУ викрила колишнього посадовця РНБО, який був завербований іноземною спецслужбою та "зливав" їм інформацію про деталі функціонування органів держаної влади України.
Справа "ПриватБанку": суд заочно взяв під варту екскерівницю установи Справа "ПриватБанку": суд заочно взяв під варту екскерівницю установи
Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід підозрюваній у справі "ПриватБанку" - Бачихіній Олені Анатоліїній. Правоохоронці також планують оголосити жінку у міжнародний обшук.
Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.
Loading...
Load next