У МЗС розповіли про стан українців, які постраждали в ДТП в Румунії

У МЗС розповіли про стан українців, які постраждали в ДТП в Румунії

Постраждалі в аварії автобуса в румунському повіті Констанца пройшли медичний огляд, після якого продовжили свою поїздку іншим автобусом.

Про це розповіли в Міністерстві закордонних справ України.

Там з’ясували, що ДТП сталася на залізничному переїзді в місцевості Торі-Верде-Міхай Вітязу, де автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою. 15 постраждалим людям надали допомогу на місці, однак чотирьох із них, зокрема двох дітей, доправили в лікарню.

49 українців, які не потребували шпиталізації, розмістили в спортзалі міста Невода та забезпечили усім необхідним. Пізніше туди доставили й решту постраждалих. Там вони чекали іншого автобуса, яким згодом продовжили поїздку.

Ми вдячні румунським службам порятунку за співпрацю та оперативне реагування та бажаємо групі українців безпечної подальшої подорожі, — додали в МЗС.

Як відомо, в ніч проти 17 червня в румунському повіті Констанца сталася аварія за участі вантажівки та автобуса, у якому перебували 57 громадян України. Серед них були 42 неповнолітні пасажири та 15 дорослих.

Влада Констанци вводила «Червоний план» — це протокол дій для екстрених служб, який активується в разі великих аварій або катастроф.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр Ізраїлю оголосив про розпуск військового кабінету

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото) В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.
Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині
Внаслідок ДТП на заході Туреччини, загинуло двоє молодих українських туристів, ще двоє їхніх супутників були госпіталізовані до лікарні з численними травмами.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next