Вбиває, а не лікує: військовий медик показала аптечку російських окупантів

Вбиває, а не лікує: військовий медик показала аптечку російських окупантів

Три місяці війни показали справжнє обличчя "втарой арміі міра". Тож вже важко чим здивувати, якщо мова йде про рашистське озброєння "до зубів". Так під час розмови журналістки 24 каналу та лікарки з фронту, остання розповіла про "аптечку" окупантів, що прямо кажучи вбиває,  ане лікує.

Так українська військова лікарка, інструктор з тактичної медицини Марія Назарова показала аптечку російських військових.  За її словами, росіяни самі усвідомлюють, наскільки жахливий вміст їхніх аптечок і який крутий в українських захисників.

Є факти, як окупанти надають допомогу намародереними нашими аптечками і це все одно неякісно, адже вони не вміють ними користуватися, – наголосила Назарова.

Попри те, що російські загарбники накрали собі в української армії якісні турнікети та бандажі, це їм взагалі не допомагає.

Приємно бачити, що окупанти такі непідготовлені. Натомість наші аптечки, якщо й не ідеальні, то все одно набагато крутіші, – зазначила лікарка.

Дівчина показала аптечку з танку рашистів, який має інструкторка з тактичної медицини, – залізна, важка й не дуже гігієнічна. У ній є:

  • гумовий джгут, який порветься під час його накладання;
  • індивідуальний перев'язувальний пакет 1983 року;
  • не стерильні і дуже забруднені бинти.

Я б сказала, що ці аптечки скоріше допомагають вбивати поранених. Адже вони дають надії, якої немає, – зауважила Назаренко.

За її словами, людина може спробувати накласти цей гумовий джгут, але він точно не спрацює.

Крім того, за словами медика, у російських аптечках є наркотичні знеболювальні засоби, які мають багато побічних ефектів, зокрема, моментально пригнічують дихальні центри.

Для того, щоб врятувати людину, потрібні турнікет, оклюзійна наліпка, якісні засоби, а не просто заткнути рота своєму пораненому, – сказала вона.

Також Назаренко розказала про сумки російських санітарів, які затрофеїли її колеги. Вони теж дивують не менше, ніж аптечки загарбників.

Це 25 бинтів в сумці часів Брежнєва, чи, може, ще й Хрущова, зеленка, аміак і все, – розказала вона.

Назаренко дуже дивує така безвідповідальність та байдужість до своїх військових. До прикладу, медичний рюкзак українських військових медиків з усім начинням коштує приблизно як автомобіль.

Нагадаємо, що США збільшать запаси вакцин проти мавпячої віспи.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Рашисти мародерять і серед своїх: нова перехоплена розмова від СБУ (відео) Рашисти мародерять і серед своїх: нова перехоплена розмова від СБУ (відео)
Мародерство стало настільки звичною справою для окупантів, що не гребують обкрадати навіть своїх військових.
Інсулін безплатно: Уряд постановив на період воєнного стану надання допомоги (відео) Інсулін безплатно: Уряд постановив на період воєнного стану надання допомоги (відео)
В умовах воєнного стану пацієнти зможуть отримати інсулін в аптеці як за електронним, так і паперовим рецептом.
Що робити при фосфорному бомбардуванні: правила безпеки та механізм дій при пораненнях Що робити при фосфорному бомбардуванні: правила безпеки та механізм дій при пораненнях
Білий фосфор викликає важкі опіки, аж до кісток та кісткового мозку.
Loading...
Load next