На запрошення Зеленського: гурт U2 відвідав Київщину та виступив у столичному метро (відео)

На запрошення Зеленського: гурт U2 відвідав Київщину та виступив у столичному метро (відео)

Члени знаменитого ірландського рок-гурту U2 Боно та Едж приїхали до Київської області, а також виступили у київському метро разом із лідером українського гурту «Антитіла» Тарасом Тополею.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Всесвітньо відомий співак та громадський діяч Боно (Пол Девід Г'юсон) та другий член гурту U2 Едж (Девід Хоуелл Еванс) виконали знамениту пісню Stand by Me, замінивши її слова на Stand by Ukraine.

Очільник Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба розповів, що музиканти також відвідали постраждалі населені пункти області.

Вокаліст [Боно], який протягом десятиріч займається благодійною діяльністю в різних куточках світу, сьогодні на власні очі побачив наслідки російського вторгнення для Бучі, — зазначив Кулеба.

У Twitter Боно та Едж розповіли, що приїхати до України їх запросив президент Володимир Зеленський: «Президент Зеленський запросив нас виступити в Києві на знак солідарності з українським народом, і так ми й зробили».

Нагадаємо, раніше Анджеліна Джолі застала повітряну тривогу на львівському вокзалі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба
Франція та Німеччина обіцяють демотивувати Російську Федерацію від повномасштабної війни проти України.
"Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну "Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну
Міністр закордонних справ України запевнив, що не очікує, що сили НАТО воюватимуть проти Росії разом з українськими військами.
На тлі обстрілів окупантів: помічниця держсекретаря США зустрілася в Києві з Кулебою перед візитом до Москви На тлі обстрілів окупантів: помічниця держсекретаря США зустрілася в Києві з Кулебою перед візитом до Москви
Після візитів до Києва та Москви Донфрід вирушить до Брюсселя.
Loading...
Load next