Джамала вразила потужною колаборацією з репером (відео)

Джамала вразила потужною колаборацією з репером (відео)

Українська співачка Джамала розповіла про нову пісню "Коли закінчаться війни", яку днями випустила разом з репером Freel.

Ця колаборація створилась це восени 2021 року, проте була оприлюднена тільки зараз. Сама співачка називає її наче якимось божим провидінням, йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

Як би ми пояснили дітям дуже важкі речі? Інколи ми не можемо всього показати. Мультиплікація, яку створила художниця Марія Оз до нашого кліпу – вона непроста, розповідає про багато моментів, які ми пройшли під час війни. Але все одно в ній є позитивні кольори, гарний фінал, в якому закінчиться війна, ми всі вийдемо на вулиці, будемо співати, обійматись. Це зараз дуже важливо розповісти і дітям, і дорослим про ту саму надію, - розповіла Джамала, говорячи про екранізацію.

Артистка наголосила, що вона упевнена в перемозі України у цій війні, тому що ми б’ємося за своїх, за свій дім.

Це пісня про той самий день, коли ми переможемо, а росія припинить свої загарбницькі війни, яких у неї чимало, - пояснив нову роботу Freel.

Нагадаємо, що зрадниця і ворог: Ані Лорак вирішила втекти з росії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Go_A виконає пісню перед матчем Ювентус (відео) Go_A виконає пісню перед матчем Ювентус (відео)
Катерина Павленко виступить перед центральним поєдинком 31-го туру Серії А.
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи" (відео) Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи" (відео)
Артист подякував і сказав, що пишається появою такого довгоочікуваного дуету в настільки складні часи.
Loading...
Load next