Прикордонники затримали чоловіка, який хотів допомагати призовникам незаконно перетинати кордон

Прикордонники затримали чоловіка, який хотів допомагати призовникам незаконно перетинати кордон
Прикордонники затримали чоловіка, який планував допомагати особам призовного віку перетинати кордон поза межами пунктів пропуску.

Хотів організувати схему. Прикордонники затримали чоловіка, який планував допомагати особам призовного віку перетинати кордон поза межами пунктів пропуску. Для цього він запропонував хабар у розмірі 10,5 тисяч гривень одному з зелених беретів, але отримав відмову. Відтак горе-організатора затримали. Тепер щодо цієї справи правоохоронці проводять відповідне розслідування.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
30 громад Львівщини отримають поліцейських офіцерів
Про це під час засідання депутатської комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Львівської обласної ради розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський.
Loading...
Load next