У Львові викрили підпільний цех із виробництва тютюновмісних виробів для електронного нагрівання

У Львові викрили підпільний цех із виробництва тютюновмісних виробів для електронного нагрівання
Правоохоронці вилучили 90 тис електронних сигарет, картриджі та капсули до пристроїв, тютюн для кальянів. Загальна вартість – понад 21 млн грн

5 млн грн готівки, 90 тис електронних сигарет і російські акцизки - у Львові викрили підпільний цех із виробництва тютюновмісних виробів для електронного нагрівання.

Як повідомили у БЕБ, продукцію та нелегально ввезені електронні цигарки учасники схеми маркували підробленими акцизними знаками та реалізовували через мережу магазинів. Лише 1 день такої діяльності приносив ділкам 100 тис грн прибутку.

За результатами обшуку правоохоронці вилучили 90 тис електронних сигарет, у тому числі з акцизними марками російської федерації, картриджі та капсули до пристроїв, а також тютюн для кальянів. Загальна вартість конфіскованого - понад 21 млн грн. Вилучили також і 5 млн грн готівки. Триває слідство.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото) Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото)
Під Львовом у місті Пустомити правоохоронці розкрили підпільний цех, який підробляв цигарки відомих українських та світових марок.
На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото) На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото)
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Шегині" "спіймали" контрабандиста, який намагався перевезти до Польщі понад 1500 пачок сигарет у доволі незвичний спосіб - сховав їх у алюмінієві борти.
Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео) Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео)
На кордоні з Польщею львівським прикордонникам вдалось виявити незаконне перевезення сигарет. Водій автомобіля марки "Audi" заховав у коробку передач 16 блоків цигарок.
Loading...
Load next