У музеї у Львові митці з майстерні Магди Дзвін організували виставку українського вбрання

У музеї у Львові митці з майстерні Магди Дзвін організували виставку українського вбрання
Митці з майстерні Магди Дзвін вперше організували свою виставку автентичного вбрання, яку представили у національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького

У національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького митці з майстерні Магди Дзвін вперше організували свою виставку «Жива традиція: Моя сорочка» традиційного українського вбрання.

Серед експонатів є 27 оригіналів автентичних  сорочок, каже директорка майстерні.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Дизайнерка зі Старого Самбора надсилає українські вишиванки світовим лідерам (відео) Дизайнерка зі Старого Самбора надсилає українські вишиванки світовим лідерам (відео)
Дизайнерка зі Старого Самбора Галина Шуневич надсилає сорочки із національним орнаментом світовим лідерам на знак подяки за підтримку України.
Поліція Львова затримала двох хуліганів, які розтрощили магазин на Сихові (фото) Поліція Львова затримала двох хуліганів, які розтрощили магазин на Сихові (фото)
На вулиці Довженка, що у Сихівському районі Львова двоє невідомих молодиків розбили двері алкогольного магазину і втекли. Однак зловмисники не врахували того, що їх зафіксували камери відеоспостереження.
Loading...
Load next