До бази "Миротворець" внесли відомих у Львові та області осіб

До бази "Миротворець" внесли відомих у Львові та області осіб

Здійснювали перешкодження законній діяльності ЗСУ та працівників силових структур на Львівщині

Центр “Миротворець” почав вносити у базу власників Telegram-каналів, які здійснюють перешкоджання законній діяльності ЗСУ та працівників силових структур.

Про це відомо з даних "Миротворця".

Також йдеться про підрив обороноздатності України та зрив мобілізаційних заходів в інтересах російсько-фашистських загарбників.

Серед них є і сумновідомі львів’яни, зокрема блогер Юрій Ситник, а також скандальний Остап Стахів.

Крім того, з Львівщини у базі "Миротворця" тепер блогер із Дрогобича Мар’ян Чава, Володимир Шеремета із Самбора та Юрій Бережанський із Сокаля.

Нагадаємо, ДБР повідомило про підозру ексглаві МВС Захарченку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
НЕІСНУЮЧА будівля на території геріатричного пансіонату: як це сталося? НЕІСНУЮЧА будівля на території геріатричного пансіонату: як це сталося?
На території геріатричного пансіонату під час інвентаризації виявили неіснуючу будівлю. По документам вона має бути, але по факту там пустир
"Жовтий" рівень епідемічної небезпеки: у Львові всі школи працюють у звичному форматі (відео) "Жовтий" рівень епідемічної небезпеки: у Львові всі школи працюють у звичному форматі (відео)
В місті після переходу до "жовтої" зони карантину працюють всі школи, незалежно від того, скільки відсотків вчителів вакциновано.
Loading...
Load next