"У них дуже великі шанси на перемогу": Данилко про участь Kalush Orchestra на Євробаченні 2022

"У них дуже великі шанси на перемогу": Данилко про участь Kalush Orchestra на Євробаченні 2022

Український артист Андрій Данилко, член журі нацвідбору попередніх років, прокоментував участь Kalush Orchestra у міжнародному пісенному конкурсі Евробачення 2022.

Данилко висловив задоволення від того, що цього року Україну на Євробаченні представляє пісня Kalush Orchestra, а не Аліни Паш. Артист вважає, що ця пісня має всі шанси на перемогу, бо цього року збіглася ціла низка важливих моментів.

Як це не жахливо - це війна: весь світ стежить і прикутий до країни. Колорит. Все збіглося. Ця шапочка його. І що це пісня про маму, - сказав Андрій Данилко у коментарі УНІАН.

Данилко, який посів друге місце на Євробаченні 2007 із образом Вєрки Сердючки, вважає, що Kalush Orchestra може перемогти.

У мене є питання до номера, як це все виглядає... оскільки конкурс політичний, ніхто цього вже не приховує давно, то всі в Європі, я так гадаю, проголосують за Україну, - сказав Данилко.

Але при цьому зазначив, що є ймовірність, що Kalush Orchestra не віддадуть перемогу, якщо захочуть продемонструвати, що на Євробаченні все ж таки має значення саме пісня і шоу, а не політика. Тоді може виграти інша країна.

Тим не менш, Данилко зазначив, що гурт Kalush Orchestra вже увійшов в історію через приспів пісні Stefania.

Він як музичний супровід воєнного часу 2022 року. У них дуже великі шанси на перемогу, — сказав він, і порадив гурту зібратися, повністю викластись та гідно виступити.

Нагадаємо, раніше представник Ізраїлю на Євробаченні підтримав Україну.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next