Вбивство через необережність: На Хмельниччині судимуть чоловіка за вбивство дружини

Вбивство через необережність: На Хмельниччині судимуть чоловіка за вбивство дружини

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 49-річного жителя Шепетівського району за фактом вбивства, вчиненого через необережність.

Подія сталась у серпні цього року в с. Бачманівка, що на Шепетівщині, повідомляє Прокуратура Хмельницької області.

Біля будинку за місцем свого проживання між чоловіком та його дружиною на ґрунті ревнощів виникла перепалка.

Обвинувачений декілька разів вдарив 51-річну жінку в обличчя, а потім штовхнув. Вона впала та вдарилась потилицею об землю. Зрозумівши, що накоїв, кривдник викликав «швидку». Проте лікарі не змогли врятувати потерпілу — вона померла в реанімаційному відділенні місцевої лікарні від важкої черепно-мозкової травми.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Нагадаємо, Умєров зустрівся з командувачем Повітряних Сил: обговорили ППО перед зимою

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео) Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео)
Жорстоке вбивство українського опозиційного журналіста та громадського діяча Георгія Гонгадзе трапилось у 2000 році. Згодом 2 листопада того самого року його обезголовлене тіло знайшли в Таращанському лісі. Поховали тіло вбитого журналіста 22 березня 2016 року в Києві, однак замовники вбивства досі не встановлені.
"Я готую замах на Президента України в Гуті": на Прикарпатті чоловіку дали три роки за фейкове повідомлення "Я готую замах на Президента України в Гуті": на Прикарпатті чоловіку дали три роки за фейкове повідомлення
Українець протягом року двічі повідомляв про наміри скоїти замах на президента України Володимира Зеленського. Лист про підготовку замаху на Зеленського надіслав через e-mail до СБУ, поліції і прокуратури з телефону матері, з якою проживає.
Loading...
Load next