"Слава Богу!", - реакція Шмигаля на відключений мікрофон опозиційного нардепа (відео)

"Слава Богу!", - реакція Шмигаля на відключений мікрофон опозиційного нардепа (відео)
Через технічні проблеми нардеп Олексій Гончаренко не зміг під'єднатися до засідання уряду. На що Шмигаль відреагував: "Слава Богу!".

На засіданні уряду 6 жовтня стався дещо курйозний інцидент. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль забув вимкнути мікрофон і вголос подякував Богу за технічні неполадки з мікрофоном під час зв'язку з нардепом Олексієм Гончаренком.

Відео опублікував Telegram-канал Perepichka News.

"Слава Богу!", – так Денис Шмигаль відреагував, коли нардеп Олексій Гончаренко не зміг під'єднатися до засідання через поганий зв'язок, – ідеться у підписі до відео.

Повідомляється, що прем'єр-міністр забув вимкнути мікрофон і вголос подякував Богу за технічні неполадки, приховуючи сміх. 

Читайте також
Стефанчук закрив засідання Ради: нардепи обиратимуть першого віцеспікера наступного тижня Стефанчук закрив засідання Ради: нардепи обиратимуть першого віцеспікера наступного тижня
На посаду першого віцеспікера Ради претендують двоє депутатів - Олександр Корнієнко зі президентської фракції "Слуга народу" та Софія Федина з партії експрезидента Петра Порошенка - "Європейська Солідарність".
Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль
Тренувальні навчання українських військових на Яворівському полігоні на Львівщині за участю інструкторів із США наближають Україну до стандартів НАТО.
РНБО запровадила нові санкції проти ще 12 українських контрабандистів РНБО запровадила нові санкції проти ще 12 українських контрабандистів
Президент Володимир Зеленський заявив, що РНБО ухвалила нове рішення про запровадження санкцій проти другої частини українських контрабандистів.
Loading...
Load next