Кулаком в обличчя: скандальна активістка побила "слугу народу" Потураєва у Раді (відео)

Кулаком в обличчя: скандальна активістка побила "слугу народу" Потураєва у Раді (відео)
Активістка Ірма Крат згодом пояснила, що так вона продемонструвала своє невдоволення законом про ринок землі.

У Верховній Раді на народного депутата від "Слуги народу" Микиту Потураєва, який разом з іншими депутатами від фракції перебували на брифінгу у кулуарах Верховної Ради. Та під час цього на Потураєва з кулаками накинулася розлючена жінка, яка вдарила його в обличчя у прямому ефірі. Окрім цього, активістка намагалася вдарити нардепа сумочкою, це потрапило на пряму відео-трансляцію з сайту ВР.

"Слуга народу" звісно ж у відповідь кулаків не розпускав, однак запитав, хто вона така, на що Крат відповіла "громадянка України".

Я думаю, ви всі стали свідками, що це дуже вдалий прояв журналістської діяльності, – заявив після інциденту Потураєв.

Згодом Потураєв повідомив журналістам, що деталі щодо “об’єднання ринку землі” будуть озвучені згодом, “коли в кулуарах Верховної Ради не будуть присутні люди, які вочевидь не займаються журналістською діяльністю”.

Зокрема, нардепка від "Слуги народу" Тетяна Циба на своїй сторінці у Facebook заявила, що Ірма Крат акредитована у Верховній Раді як журналіст, хоча ним не є. Депутатку обурило також й те, що реальні журналісти після інциденту брали коментарі "у цієї неадекватної особи"

Та учора ввечері, 1 липня, Крат на своїй сторінці у Facebook оприлюднила допис в якому вона написала деталі "розмови" з Потураєвим та її мету такого вчинку:

Всі запитують що я говорила Потураєву? А про що вже можна говорити? Підійшла, заїхала в табло. Він наляканий до смерті, відразу запитав: - Ви хто? За що?

Як можна було продати українську землю за часів війни!? Скажіть мені люди добрі, я не можу заспокоїтися! Як? Чому це іноземцям вигідно буде щось вирощувати на нашій рідній землі, а українцям - ні?, - написала активістка.

Після інциденту жінку вивели з кулуарів парламенту правоохоронці та охорона.

Нагадаємо, що нещодавно у стінах Верховної Ради вперше за період 9-го скликання між депутатами "ОПЗЖ" та "Слугами народу" трапилась бійка після висловлювання Микити Потураєва про "розстріл фракції".

Читайте також
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
Скандальні вибори: у "Слузі народу" відреагували на рішення суду щодо Вірастюка Скандальні вибори: у "Слузі народу" відреагували на рішення суду щодо Вірастюка
Нардепи від партії "Слуга народу" вимагають перевірити всі заяви, які стосуються порушення законодавства на довиборах до Верховної Ради в Івано-Франківській області та, за необхідності, провести повторний перерахунок голосів.
"Слугам народу" наказали провалити створення ТСК щодо "вагнерівців" (фото) "Слугам народу" наказали провалити створення ТСК щодо "вагнерівців" (фото)
Журналістам вдалось зафіксувати листування в якій депутатам від партії "Слуга народу" наказали провалити голосування за створення Тимчасової слідчої комісії, яка б мала розслідувати справу "вагнерівців".
Loading...
Load next