СБУ та НАБУ проводять обшук в Міністра економіки Олексія Любченка (фото)

СБУ та НАБУ проводять обшук в Міністра економіки Олексія Любченка (фото)
Обшуки можуть бути пов’язані зі «скрутками» і ухиленням від сплати податків.

Національне антикорупційне бюро та Служба безпеки України проводять обшуки в першого віцепрем'єр-міністра України — Міністра економіки України Олексія Любченка, який вчора подав у відставку. Про це на своїй фейсбук-сторінці інформує агенція "Слідство.Інфо".

З власних джерел "Слідство.інфо" повідомляє, що обшуки можуть бути пов’язані зі «скрутками» і ухиленням від сплати податків.

Фото: "Слідство.інфо"



Також обшуки проходять у виконувача обов'язки голови Державної податкової служби Євгена Олейнікова та центральному апараті ДПС.

У СБУ та НАБУ утрималися від коментарів, однак інформацію про проведення обшуків не заперечили, - йдеться у повідомленні агенції.

Нагадаємо, що вчора стало відомо про те, що віцепрем’єр-міністр – міністр економіки Олексій Любченко подав заяву про звільнення.

 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
НАБУ та САП здійснили обшуки в Харкові у помічників нардепа Куницького (відео) НАБУ та САП здійснили обшуки в Харкові у помічників нардепа Куницького (відео)
Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура проводять обшуки у справі, пов’язаній із народним депутатом від "Слуги народу" Олександром Куницьким.
Loading...
Load next