Розгляд апеляції на домашній арешт Медведчука перенесли на грудень

Розгляд апеляції на домашній арешт Медведчука перенесли на грудень
Розгляд апеляційної скарги на домашній арешт Медведчука перенесли на 6 грудня. За інформацією адвоката Дмитра Лойфмана, один із суддів захворів на коронавірус.

Розгляд апеляційної скарги на домашній арешт народного депутата "Опозиційної платформи-За життя" Віктора Медведчука перенесли на 6 грудня. Повідомляє "Суспільне". 

Тому судове засідання відбудеться 6 грудня. 

За словами адвоката Дмитра Лойфмана, причиною є те, що один із суддів захворів на Covid-19.

Зазначимо, що Віктора Медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні тероризму щодо закупівлі у 2014-2015 роках вугілля в "Л/ДНР". У версії обвинувачення йдеться про те, що Медведчук сприяв  блокуванню поставок вугілля з ПАР та РФ, спонукаючи тодішній уряд купувати вугілля в сепаратистів. 

За словами слідства, лідер ОПЗЖ запропонував цю ідею до вищого політичного на той час керівництва України, внаслідок чого підірвав енергетичну незалежність країни та надав допомогу терористичним організаціям.

Варто зазначити, що раніше з кума Путіна Медведчука зняли домашній арешт. Але Печерський районний суд Києва все одно продовжив запобіжний захід народному депутату Віктору Медведчуку за епізодом про держзраду і замах на розграбування національних цінностей, поклавши на підозрюваного особисті зобов'язання. 

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com 
 

Читайте також
Богдан підтвердив, що Зеленський пропонував Стерненку очолити одеську СБУ Богдан підтвердив, що Зеленський пропонував Стерненку очолити одеську СБУ
Колишній керівник Офісу Президента України Андрій Богдан, підтвердив чутки про те, що Володимир Зеленський справді пропонував активістові Сергію Стерненку очолити управління Служби безпеки України в Одесі.
Самопочуття погіршується: Саакашвілі вперше не зміг підвестися з ліжка Самопочуття погіршується: Саакашвілі вперше не зміг підвестися з ліжка
Зараз Саакашвілі продовжує голодування, але при цьому відновив прийом медикаментів, які потрібні для підтримки життєвих параметрів.
"Ми вже зламали ворожий сценарій, Росії ніхто не вірить", — Резніков "Ми вже зламали ворожий сценарій, Росії ніхто не вірить", — Резніков
Україні найближчими днями потрібно буде стримувати високий тиск з боку агресора.
Loading...
Load next