"Англосакси щось готують": Лавров заявив, що Росія порадить частині своїх дипломатів виїхати з України

"Англосакси щось готують": Лавров заявив, що Росія порадить частині своїх дипломатів виїхати з України
Також Лавров порівняв Кулебу із Геббельсом через відмову вести прямі перемовини з терористами "ЛДНР".

Міністерство закордонних справ РФ не відкидає часткову евакуацію з України представників своєї дипмісії. Про це глава відомства Сергій Лавров заявив у четвер, 10 лютого, після переговорів зі своєю британською колегою Ліз Трасс, зустріч з якою він назвав бесідою «німого з глухим».

За його словами, рішення про повернення до РФ частини її дипломатів, які зараз перебувають в Україні, пов’язане з аналогічними кроками Великобританії та США.

Ми вже задумалися самі: можливо, саме англосакси щось готують, якщо вони евакуюють своїх співробітників. Ми теж подивилися на їхні дії і, мабуть, теж порадимо неосновному персоналу наших дипломатичних установ на якийсь час поїхати додому, — повідомив глава російського МЗС.

Також Сергій Лавров сказав, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба перевершив мистецтво Йозефа Геббельса щодо пропаганди, заявляючи, що Київ не вестиме прямий діалог із "ЛДНР".

Про це повідомляє "РИА Новости". 

Міністр закордонних справ Кулеба прямо заявив, що жодного прямого діалогу з Донецьком та Луганськом не буде, оскільки такий діалог у мінських домовленостях не передбачено. Це, розумієте, вже точно школа Геббельса або навіть перевершує мистецтво головного пропагандиста Третього рейху, тому що вимовляти брехню, відкидати те, що схвалено Радою безпеки (ООН) і написано чорним по білому, і водночас зовсім не турбуватися з приводу того, що Лондон, Париж, Берлін чи Вашингтон його стримає, це, звичайно, становище досить комфортне для демагогів, які зараз відстоюють свою правоту, намагаючись переписати мінські домовленості, — сказав Лавров. 

Нагадаємо, раніше Лавров не побачив у відповідях США реакції на головне питання Росії.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим "Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим
Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу з актуальних питань зовнішньої політики.
Міноборони Британії опублікувало відео можливих шляхів вторгнення Росії в Україну (відео) Міноборони Британії опублікувало відео можливих шляхів вторгнення Росії в Україну (відео)
А у Сполучених Штатах вважають, що напад на Україну розпочнеться з масштабних провокацій.
Loading...
Load next