Свастика на українських автомобілях: Німецький депутат подав у відставку

Свастика на українських автомобілях: Німецький депутат подав у відставку

Депутат міської ради німецького міста Баден-Бадена, який намалював свастику та написав нецензурні слова на українських автомобілях, подав у відставку.

Про це повідомляє Spiegel.

Правопорушником виявився представник праворадикальної «Альтернативи для Німеччини» (AfD) Мартін Кюне.

Як зазначили у фракції AfD муніципальної ради, Кюне повідомив про своє рішення увечері 29 серпня у листі меру.

За свій вчинок він отримав штраф у розмірі 50 денних ставок «за використання атрибутики антиконституційних організацій» та образу.

Раніше цього тижня прокуратура Баден-Бадена оголосила підозру за використання нацистської символіки, що заборонено німецьким законом.

Звинувачення проти нього німецький політик не коментував ані громадськості, ані своїм однопартійцям. Загалом від AfD у міськраді курортного міста було троє депутатів.

Нагадаємо, Сирський поставив задачу “дотиснути” Кліщіївку на Бахмутському напрямку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео) "Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".
Через принципи: невакцинований депутат Бундестагу сидітиме на засіданнях у скляному боксі Через принципи: невакцинований депутат Бундестагу сидітиме на засіданнях у скляному боксі
Депутат заявив, що погоджується на цей компроміс, щоб мати змогу виконувати свої обов’язки.
Loading...
Load next