Австрія висилає двох російських дипломатів

Австрія висилає двох російських дипломатів

Австрія оголосила персонами нон грата двох дипломатів російського посольства за дії, несумісні з їхнім дипломатичним статусом.

Про це повідомляє агенція Reuters.

За попередніми даними, дипломати мають залишити Австрію протягом тижня. За словами речника міністра закордонних справ Александра Шалленберга, кількість російських дипломатів, яких Австрія видворила з літа 2020 року, зросла до 11.

Як і в попередніх випадках, подробиці конкретних дій чи обставин наразі не повідомляються.

Нагадаємо, Поляки пропускають по 5 вантажівок на годину через ПП "Дорогуськ" і "Зосін"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Велика Британія почала відкликати своїх дипломатів з України, – BBC Велика Британія почала відкликати своїх дипломатів з України, – BBC
Велика Британія почала відкликати своїх дипломатів з України. Раніше дозвіл на добровільний виїзд своїх дипломатів дали США.
"Не була поставлена крапка": у ТКГ оцінили шанси обміну полоненими між РФ і Україною до кінця 2021 року "Не була поставлена крапка": у ТКГ оцінили шанси обміну полоненими між РФ і Україною до кінця 2021 року
Тристороння контактна група, 22 грудня, “висловила рішучість” повернутися до дотримання режиму припинення вогню на Донбасі.
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
Loading...
Load next