Головні новини України за 22 червня

Головні новини України за 22 червня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS

Путін звинуватив США в організації Євромайдану в Україні

Президент Росії Володимир Путін назвав Євромайдан "українською трагедією" та звинуватив США в організації Революції Гідності й "антиконституційного озброєного перевороту" в Україні.

Відомий український блогер Волошин потрапив у скандал: спершу він подарував дівчинці айфон, а потім почав його забирати

Заради нового відео у TikTok відомий український блогер-мільйонник Олександр Волошин вирішив подарувати комусь зі своїх підписників новесенький iPhone. Однак, після того, як він подарував телефон на камеру маленькій дівчинці, блогер почав "видирати" з рук дитини телефон та пропонував натомість 2000 гривень.

"Це не той рівень футболу": Шевченко прокоментував програш збірної України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку своїх підопічних та заявив, що це була найгірша гра на турнірі для наших гравців.

У Данії вандали розмалювали пам'ятник Шевченкові у російський триколор

У місті Копенгаген невідомі осквернили пам'ятник українському письменнику та художнику Тарасу Шевченку. Його розмалювали у кольори прапора Російської Федерації - білий, синій та червоний.

У Харкові жінка знайшла під ліжком у своїй квартирі пітона

Жінка виявила у власній квартирі плазуна, який згорнувся калачем під ліжком. Перелякана харків'янка одразу повідомила про незвичну знахідку місцевим правоохоронцям.

Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців

Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.

Читайте також
Расистський жест українського хокеїста на матчі УХЛ: Міжнародна федерація пообіцяла покарати Денискіна (відео) Расистський жест українського хокеїста на матчі УХЛ: Міжнародна федерація пообіцяла покарати Денискіна (відео)
Клуб, за який грає Андрій Денискін провів загальнокомандний збір з цього приводу та покарав нападника. Окрім того, дисциплінарний комітет ліги відкрив провадження і може покарати Денискіна, а сам гравець вже вибачився за свою поведінку.
"П’ять років пекла": Сенцов вибачився за поведінку та образи сестри про Україну (фото) "П’ять років пекла": Сенцов вибачився за поведінку та образи сестри про Україну (фото)
Жінка запевнила, що переїхавши назад у Росію "Путіну не продасться", оскільки він для неї ворог куди більше, ніж для України. Проте, її двоюрідний брат Олег Сенцов попросив з розумінням поставитися до тяжкого психологічного стану, в якому його сестра знаходиться вже тривалий час.
Loading...
Load next