Головні новини України за 7 липня

Головні новини України за 7 липня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS

Американський паспорт Кіри Рудик: у "Голосі" переконують, що їхня лідерка є громадянкою України

Представники партії "Голос" переконують, що у їхньої лідерки немає жодного іншого громадянства, окрім українського. Однак, сама ж Рудик не дала на це питання чіткої відповіді та вирішила уникати її.

"Плівки Медведчука": в ОП назвали позов Порошенка до Зеленського - "дивним та абсурдним"

Адвокати Петра Порошенка подали позов до суду на Зеленського та вимагають оприлюднити всі так звані “записи Бігуса” у первісному вигляді. На Банковій вже відреагували на позов Порошенка проти чинного президента й заявили, що "у самого Порошенка вже вичерпалися ідеї на рахунок того, як перекривати негатив від реально існуючих взаємин з Медведчуком".

Порошенко приїхав у донбаський Нью-Йорк, де назвав Зеленського "дрімучим Януковичем" (відео)

Петро Порошенко зазначив, що у селищі є старий музей, будівля якого збудована в 1910 році. Проте, відвідати його експрезиденту так і не вдалося. Перед його приїздом директора змусили зачинити двері музею на замок. Порошенко запевняє, що до таких дій директора причетний особисто Зеленський.

"Мусульмани, які крали православних українців": Кива образив кримських татар

Нещодавно народний депутат України Ілля Кива відзначився новою скандальною заявою. У одній із соцмереж він опублікував текст з образливими словами, які стосувались українського народу, а саме кримських татар. Його обурило те, що росіян не визнали корінним народом України.

Потап та Позитив потролили MELOVIN: артисти поцілувались на сцені музичного фестивалю (відео)

Цьогорічний музичний фестиваль Atlas Weekend не перестає дивувати - спершу співак MELOVIN здійснив на сцені камінґ-аут та привселюдно зізнався у нетрадиційній орієнтації, а згодом Потап та Позитив вирішили поцілунком "підтримати" артиста.

У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України

Українську фігурантку справи звинувачують у відмиванні коштів. Після завершення процесуальних дій жінку перевезли до окружної прокуратури у Варшаві, де їй висунули обвинувачення, в тому числі й у відмиванні грошей, отриманих корупційним шляхом, і участь у фальсифікації документів.

Суд визнав автомобільну компанію Гладковського "Богдан Моторс" банкрутом

Автомобільна компанія експосадовця РНБО "назбирала" боргів на загальну суму 6,7 мільярда гривень. Серед найбільших кредиторів – чотири банки та ще дві структури. Зауважимо, що самого обвинувачують у завданні збитків державі на 17,44 мільйона гривень.

Читайте також
"Плівки Медведчука": суд відмовився розглядати позов Порошенка до Bihus.Info та Зеленського (відео) "Плівки Медведчука": суд відмовився розглядати позов Порошенка до Bihus.Info та Зеленського (відео)
Раніше п'ятий президент Порошенко просив суд визнати протиправним "приховування від суспільства повної версії "плівок Медведчука" і опублікувати їх у первісному вигляді.
Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса” Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса”
Адвокати Порошенка подали позов до суду на Зеленського та вимагають оприлюднити всі так звані “записи Бігуса” у первісному вигляді.
Loading...
Load next