Головні новини за 17 січня: повернення Порошенка, Moderna розробила вакцину проти Омікрон

Головні новини за 17 січня: повернення Порошенка, Moderna розробила вакцину проти Омікрон

Посол України закликав Німеччину переглянути питання постачання зброї

Андрій Мельник закликав главу МЗС Німеччини Анналену Бербок, щоб Берлін схвалив постачання зброї в Україну на тлі загрози вторгнення РФ.

Судний день: Порошенко повернувся в Україну

Порошенко прилетів з Польщі в аеропорт "Жуляни". Там зібралося багато його прихильників. Згодом, п'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко заявив, що прямує до Печерського районного суду Києва та висловив упевненість у "спільній" перемозі.
 

У Польщі заявили про зустріч Дуди із Зеленським

Найближчими днями Президент Польщі Анджей Дуда проведе ряд зустрічей із союзниками з приводу ситуації навколо України. Зокрема, відбудеться зустріч Дуди з Президентом України Володимиром Зеленським. 

Ще одна медаль! Паралімпієць Василь Кравчук здобув срібло на чемпіонаті світу з біатлону

24-річний паралімпієць із Львівщини Василь Кравчук став віце-чемпіоном світу з біатлону. У норвезькому Ліллегаммері триває паралімпійський чемпіонат світу з лижних перегонів та біатлону.
 

Порошенко та Медведчук змушували платити гроші безпосередньо ватажкам бойовиків та укладати прямі договори купівлі, — ДБР

У Державному бюро розслідувань повідомили, що внаслідок співпраці Петра Порошенка з бойовиками Україна потрапила у залежність від Росії та терористів.

Moderna розробила вакцину проти штаму Омікрон

Крім того, Moderna також розробляє єдину вакцину, яка поєднує бустерну дозу проти COVID-19 та експериментальне щеплення від грипу.

 


 

Loading...
Load next