До України повернулися олімпійські медалісти Беленюк та Насібов (відео)

До України повернулися олімпійські медалісти Беленюк та Насібов (відео)
В аеропорту олімпійських медалістів зустрічали не лише журналісти, але й рідні, друзі та українські вболівальники.

Сьогодні, 6 серпня, до України повернувся борець з греко-римської боротьби Жан Беленюк, який виборов перше золото для України на Олімпіаді-2020 у Токіо та срібний призер Ігор борець Парвіз Насібов.

Про це інформує Суспільне. 

Жан Беленюк зазначив, що перемога залежить від того, в якому колективі, оточенні знаходиться спортсмен, та хто його готує.

Я дуже вдячний своєму тренеру, своїм друзям, своїй мамі. Ця медаль стосується кожного, хто доклав зусиль, був зі мною поруч, допомагав, коли треба — вказував на помилки. Та ситуація, коли всі працюють над тим, щоби був результат, плідно працюють, синергія дала той ефект, який ми маємо наразі, — сказав він. 

Беленюк розповів, що після перемоги у нього було "занадто багато емоцій", тому він "не міг тоді вимовити жодного слова".

Щойно вийшовши з літака, Насібов сказав, що вже тепер задоволений своїм результатом, адже його дуже тепло зустріли.

Тож так, я щасливий, та пройду це ще раз. Дякую, - сказав спортсмен.

Насібов наголосив на тому, що у Токіо дуже сумував за своєю родиною, адже останні 3-4 місяці взагалі майже не бачився з рідними. Беленюк розповів, що кліматі у Токіо йому геть не підходив, він почувався "не вдома" через надмірну спеку та вологість. 

Нагадаємо, що Український борець з греко-римської боротьби Жан Беленюк здобув перше олімпійське “золото” та приніс Україні довгоочікувану перемогу. У фіналі токійської Олімпіади борець здолав триразового призера чемпіонатів світу - угорця Віктора Лорінца. 

Парвіз Насібов здобув срібну нагороду на Олімпійських Іграх у Токіо. У фіналі Парвіз Насібов поступився іранцеві Мохаммадреза Гараї.

Відео "Суспільне".

 

Читайте також
Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу" Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу"
У непростій боротьбі українка завоювала ще одну медаль для України. Ірина Коляденко була у хвилині від бронзової нагороди.
Перша золота медаль для України: Беленюк здобув перемогу на Олімпійських іграх (відео) Перша золота медаль для України: Беленюк здобув перемогу на Олімпійських іграх (відео)
Український борець з греко-римської боротьби Жан Беленюк здобув перше олімпійське “золото” та приніс Україні довгоочікувану перемогу. У фіналі токійської Олімпіади борець здолав триразового призера чемпіонатів світу - угорця Віктора Лорінца.
Українська веслувальниця вдруге вийшла в півфінал Олімпіади-2020 Українська веслувальниця вдруге вийшла в півфінал Олімпіади-2020
Українка Вікторія Ус наблизилася на крок до другого поспіль фіналу на Олімпійських іграх-2020 у Токіо.
Loading...
Load next