Головні новини за 26 серпня: Росія евакуює українців з Афганістану

Головні новини за 26 серпня: Росія евакуює українців з Афганістану
Евакуація українців з Афганістану, підпал офісу омбудсмена Денісової та світовий рекорд. Коротко про головне. Читай ПравдаТУТ NEWS - знай більше.

Росія евакуює українців з Афганістану: Кулеба прокоментував гучні заяви РФ 

Раніше стало відомо, що Росія планує евакуювати з Афганістану понад 500 громадян, в тому числі українців. Однак, міністр зазначив, що не бачить нічого поганого в тому, якщо хтось з українців вилетів з Афганістану російським літаком.

У Києві невідомий кинув "коктейль Молотова" в офіс омбудсмена Денісової

Полум’я охопило двері та сходи будівлі, однак поліція вже затримала правопорушника. За попередніми даними, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Перетягнули "Мрію" на 4 метри: українські богатирі встановили новий світовий рекорд

 

 

Вісім найсильніших стронгменів України встановили новий рекорд із перетягування найбільшого у світі літака АН 225 "Мрія". Зокрема, вага найбільшого літака у світі АН 225 Мрія становить разом із паливом 330 тонн.

УАФ побудувала нове футбольне поле для хлопчиків з Троєщини

У Києві на Троєщині побудували новий футбольний майданчик. Його звели на місці футбольного поля, на якому влітку маленькі хлопчаки перед грою виконали гімн України.

Світоліна вийшла до чвертьфіналу турніру в Чикаго

Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла до чвертьфіналу турніру в Чикаго. Для неї це перша 1/8 після успіху на Олімпіаді в Токіо.

Зеленський нагородив орденом колишнього регіонала: Федорук виступав проти Майдану

У 2014 році колишній регіонал підтримав Віктора Януковича та виступив проти Майдану, називаючи учасників терористами.

Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті

Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Читайте також
"Зацікавився як новим тренером": Шевченко може очолити збірну Польщі "Зацікавився як новим тренером": Шевченко може очолити збірну Польщі
Раніше українця Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера італійського "Дженоа".
Команда Петракова: збірна України з футболу отримала новий тренерський штаб (відео) Команда Петракова: збірна України з футболу отримала новий тренерський штаб (відео)
Саме цей тренерський штаб буде готувати команду до відбіркових матчів Чемпіонату світу-2022. Зокрема, вже 1 вересня Україна зіграє на виїзді проти Казахстану.
"Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич "Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич
Маркевич знову хоче працювати тренером, тому йде з УАФ. Нового тренера національної збірної України призначать вже 9 серпня.
Loading...
Load next