Головні новини за 24 грудня: арешт Порошенка, стіна між Польщею та Україною

Головні новини за 24 грудня: арешт Порошенка, стіна між Польщею та Україною

США, очевидно, не погодяться на "гарантії безпеки" від Росії, – Білий дім

У Білому домі прокоментували можливість відповіді на "гарантії безпеки" для Росії. Ймовірно, на умови Кремля Вашигтон погоджуватися не планує.

За 2 роки "Великого будівництва" в Україні оновили 40% доріг — Зеленський

Крім того, до "Великого будівництва" Україна змогла залучити як державні, так і міжнародні кошти, підвищити якість та навіть знизити вартість 1 км доріг. 

Офіс Генпрокурора підписав арешт Порошенка — джерела

У ЗМІ повідомляють, що виконувач обов’язків Генерального прокурора Олексій Симоненко підписав клопотання про арешт експрезидента та лідера «Європейської солідарності» Петра Порошенка, призначивши заставу в сумі 1 мільярд гривень.
 

Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина

Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.

"Карикатурний образ українки": міністр Ткаченко направить текст до Netflix через Петру в серіалі "Емілі в Парижі"

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко прокоментував у Telegram образ українки Петри у серіалі Netflix "Емілі в Парижі", другий сезон якого вийшов на стримінговій платформі 22 грудня. Автори серіалу зобразили Петру дурною та неосвіченою злодійкою.
 

"Справа Шеремета": суд продовжив нічний домашній арешт обвинуваченим Антоненку та Кузьменко

Шевченківський районний суд Києва вирішив продовжити нічний домашній арешт підозрюваним у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрію Антоненку та Юлії Кузьменко.
 

Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО

Сьогодні Зеленський, виступаючи на колегії Служби безпеки України, згадав про санкції, застосовані за рішенням РНБО, та подякував СБУ "за важливу інформацію та пропозиції для засідань РНБО".

Loading...
Load next