У Маріуполь вперше завезли "зуби дракона": окупанти зводять оборону

У Маріуполь вперше завезли "зуби дракона": окупанти зводять оборону

Вперше у Маріуполь завезли бетонні укріплення “зуби дракона”. Місто остаточно перетворено на тилову військово-логістичну базу російських окупантів. Про це в Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Вперше до Маріуполя прибув вантаж “зубів дракону” - бетонних укріплень з Криму. За інформацією, отриманою з наших джерел, у військовому містечку неподалік Севастополя запущене виробництво бетонних укріплень, які масово везуть на тимчасово окуповану територію цивільними вантажівками. Вчора перший такий вантаж прибув до Маріуполя та був спрямований на укріплення лінії оборони по трикутнику Маріуполь-Мангуш-Нікольське, - написав Андрющенко.

Він додав, що в селі Урзуф прибуло чергове підкріплення живої сили та військової техніки, а також розселено частину військового командування середньої ланки.

Через це у с. Урзуф та Бабах-Тарама другий день поспіль глушиться мобільний зв’язок. В с. Агробаза та с. Бердянське поблизу Маріуполя пройшло розквартирування окупантів. Через це вперше з початку цієї фази війни по вулицях селищ запущено військові патрулі, - зазначив Андрющенко.

За його словами, в Лівобережному районі Маріуполя в районі “Ранкового ринку” вчора вперше з початку вересня було встановлено мобільний блок-пост, на якому проводилась перевірка автівок та пішоходів. 

Загалом спостерігаємо стрімке посилення заходів безпеки по Маріуполю та Маріупольському району та чергове збільшення окупаційного корпусу. Маріуполь остаточно перетворено на тилову військово-логістичну базу окупантів, - написав Андрющенко.

Нагадаємо, що атаки безпілотниками по військовим авіабазам рф здійснила Україна - WP.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь
Денисенко заявив, що окупанти знищують громадянську інфраструктуру та вбивають місцевих у Маріуполі.
Loading...
Load next