В Україні викрили мережу, що збувала наркотики під виглядом котячого корму

В Україні викрили мережу, що збувала наркотики під виглядом котячого корму

Правоохоронці викрили міжрегіональну групу наркоторговців, яка збувала різні види наркотиків і психотропів, маскуючи їх в упаковках з-під добрива та котячого корму.

Про це повідомила Національна поліція.

Встановлено, що продавали заборонені речовини ділки через спеціально створений онлайн-магазин. Посилки з «товаром» збували по всій Україні, маючи в регіонах «торгових представників». В асортименті наркокрамниці були близько десяти видів наркотиків і психотропів, серед яких – амфетамін, солі Alpha PVP, мефедрон, канабіс, кокаїн, екстазі тощо.

Правоохоронці встановили особи чотирьох зловмисників, які керували наркокрамницею. За даними слідства, ділки співпрацювали з особами, які виготовляли, фасували й відправляли продукцію клієнтам. Збували заборонені речовини за допомогою служб експрес-доставки, а також методом закладок.

З метою конспірації накладні для відправлень фігуранти формували, постійно змінюючи анкетні дані. Також використовували різні номери мобільних, часто – одноразові.

Поліцейські задокументували 12 фактів збуту наркотиків через поштовий сервіс.

На території Києва, Херсонської й Миколаївської областей правоохоронці провели у фігурантів п’ять санкціонованих обшуків. У результаті вилучили кокаїн, метамфетамін, амфетамін, солі Alfa PVP, галюциногенні гриби, марки ЛСД, пігулки «екстазі» та зіп-пакети із залишками наркотичної речовини.

Ділкам оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. ч. 2, 3 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Зловмисникам загрожує позбавлення волі терміном до 12 років.

Нагадаємо, Інцедент на польському полігоні: помер другий військовий

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Заклали закладників: перші результати роботи чат-боту DrugHunters (фото) Заклали закладників: перші результати роботи чат-боту DrugHunters (фото)
Про успіхи чат-боту Патрульної поліції прозвітував Олексій Білошицький.
Закласти закладників: в Україні запрацював чат-бот для викриття збуту наркотиків Закласти закладників: в Україні запрацював чат-бот для викриття збуту наркотиків
В Україні запрацював чат-бот від патрульної поліції, який викриватиме збут наркотиків по всій країні.
Loading...
Load next