Відсутність документів не є перешкодою для евакуації з небезпечних районів - Мінреінтеграції

Відсутність документів не є перешкодою для евакуації з небезпечних районів - Мінреінтеграції

Відсутність документів не може бути підставою для відмови в евакуації з небезпечних районів.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Законодавством не передбачені обмеження в евакуації для осіб без документів, що посвідчують особу, – зазначили у відомстві.

У міністерстві нагадали, що евакуація здійснюється безкоштовно, для попереднього запису необхідно звернутися до місцевих органів влади.

Поселення в місцях тимчасового проживання для переселенців без документів, які посвідчують особу, також можливе. Це передбачено постановою Кабінету міністрів № 930 «Деякі питання функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» від 1 вересня минулого року.

Нагадаємо, Наступ України на Курщині зірвав таємні переговори щодо часткового припинення вогню ‒ WP

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео) Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео)
Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що через захоплення столиці Афганістану силами "Талібану" український літак евакуював з Кабула близько 80 осіб. Однак, як виявилось на борту літака було лише 8 українців, всі решта пасажирів були іноземцями.
Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані
Сьогодні із аеропорту Кабул (Афганістан) вилетів український військово-транспортний літак Іл-76МД.
МЗС відпрацьовує два плани щодо евакуації українців з Афганістану МЗС відпрацьовує два плани щодо евакуації українців з Афганістану
Міністерство закордонних справ України відпрацьовує два плани як безпечно евакуювати людей з Афганістану. Охочих вже понад 150 людей.
Loading...
Load next