На Львівщині шкільний автобус зіштовхнувся з вантажівкою: травмовано 10 осіб, з них 9 - діти (фото, відео)

На Львівщині шкільний автобус зіштовхнувся з вантажівкою: травмовано 10 осіб, з них 9 - діти (фото, відео)
П'ятьох дітей госпіталізували внаслідок ДТП за участю шкільного автобуса та вантажівки у Львівській області.

На Львівщині трапилась ДТП за участю шкільного автобуса та вантажівки, внаслідок чого п'ятьох дітей госпіталізовано. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА у Facebook.

17 листопада близько 08:35 год., у с. Бишів (Радехівська ТГ) Червоноградського району, на вул. Гостинній, водій шкільного автобуса "БАЗ А0284", мешканець с. Бишів 1967 року народження, не переконався в дорожній обстановці, здійснював поворот праворуч та допустив зіткнення із вантажним автомобілем "DAF" під керуванням мешканця сел. Красне 1993 року народження, - йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, під час аварії в автобусі знаходилось 15 осіб, з яких 13 дітей, водій та вчитель. Вони їхали до Бишівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Фото: сайт поліції 

Внаслідок ДТП було травмовано 10 осіб, з них 9 дітей. 5 осіб, з них 4 дитини, після огляду було відпущено додому, 5 осіб (діти) у стані середнього ступеню важкості було госпіталізовано до Львівської МДКЛ", - повідомили у відомстві. 

Варто зауважити, за фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше на Львівщині бус «Сітроен» на смерть переїхав велосипедиста.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП: 7 людей постраждали (фото) У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП: 7 людей постраждали (фото)
Поблизу польського міста Люблін в аварію потрапив пасажирський автобус. Серед постраждалих були й громадяни України.
На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці
Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото) Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)
Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.
Loading...
Load next