"Деокупація Луганської області розпочалася" - голова ОВА (відео)

"Деокупація Луганської області розпочалася" - голова ОВА (відео)

Деокупація Луганської області розпочалася, заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у відеозверненні, оприлюдненому у середу, 5 жовтня.

У нас є певні хороші новини, а новини виглядають таким чином - вже це можна говорити офіційно - деокупація Луганської області розпочалася. Уже декілька населених пунктів звільнені від російської армії, від російських окупантів, - сказав Гайдай у відеозверненні у Facebook.

З його слів, окупанти "розуміють, що їх розбивають, тому єдине, що вони намагаються зробити - це максимально замінувати все".

Нагадаємо, що ЗСУ на півдні "приземлили" два російських гелікоптери Мі-24 та Мі-8.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото) На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото)
Інформація про постраждалих ще уточнюється.
Обстріли Лисичанська тривають: росіяни зруйнували дитячий садок, – Гайдай (фото) Обстріли Лисичанська тривають: росіяни зруйнували дитячий садок, – Гайдай (фото)
Рятувальників у місті не вистачає.
Loading...
Load next