"Я це ненавиджу", - роздратована Нікітюк пожалілася українцям на життя після переїзду в Київ

"Я це ненавиджу", - роздратована Нікітюк пожалілася українцям на життя після переїзду в Київ
Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала, що її дратує зранку у вихідний та пожалілася своїм шанувальникам.

У своєму Instagram, де за нею слідкує майже чотири мільйони людей, популярна телеведуча Леся Нікітюк, яка разом з Сергієм Притулою вела шоу "Хто зверху?" на Новому каналі, часто ділиться з шанувальниками подробицями свого життя.

Цього разу Леся показала свій суботній ранок. Телеведуча була дуже роздратована, адже хтось із її сусідів вирішив спозаранку робити ремонт і неприємні звуки було чути у квартирі Нікітюк.

Мій солодкий ранок... Мед для вух, - іронічно написала телеведуча.

Шанувальники прокоментували відео свого кумира, дехто намагався жартувати.

Нагадаємо, що "Українськомовний контент має бути конкурентоспроможним – це основне", - вважає солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна. "Люди не слухатимуть музику лише тому, що вона українськомовна. Вона справді має бути крутою, цікавою, популярною, індивідуальною, зрозумілою - конкурентоспроможною." 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Ксенія Мішина купила квартиру у Києві (фото) Ксенія Мішина купила квартиру у Києві (фото)
Попереду зірку чекає ремонт та облаштування оселі.
"Я не забираю вашу рідну мову": Єфросиніна різко відповіла на питання, чому веде Instagram російською "Я не забираю вашу рідну мову": Єфросиніна різко відповіла на питання, чому веде Instagram російською
Маша Єфросиніна народилася в Керчі, і після закінчення школи переїхала навчатися до Києва до Національного університету імені Тараса Шевченка.
Loading...
Load next