10 тисяч мешканців Львівщини звернулись у "швидку" за тиждень

10 тисяч мешканців Львівщини звернулись у "швидку" за тиждень

Центр прийняв 10904 звернення на номер «103». Це на 200 дзвінків менше, ніж попереднього тижня. Впродовж минулого тижня оперативно-диспетчерський відділ Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф прийняв  10904 звернення на номер «103». Це на 200 дзвінків менше, ніж попереднього тижня, повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

Команди бригад ЕМД здійснили 4109 виїздів до хворих, у 3042 випадках пацієнти перебували в екстрених та критичних станах. В лікарні області бригади швидкої допомоги доставили 2048 пацієнтів, це на 38 осіб більше, ніж минулого тижня.

49,8% виїздів «швидкої» завершили госпіталізацією пацієнтів, у 50,2% здійснених викликів допомогу надали на місці події.

В усіх 100% випадів пацієнтів доправили у лікарню з гострим мозковим інсультом (171 особа) та гострим коронарним синдромом (98 хворих), там їм надали спеціалізовану допомогу.

Нагадаємо, Сміттєпереробний завод у Львові збудовано на 25%

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
«Швидка» від Папи Римського (відео) «Швидка» від Папи Римського (відео)
Машину з Ватикану до України привіз папський жертовник кардинал-диякон Конрад Краєвський. Карета «швидкої» повністю укомплектована і готова до виїздів.
Оновлення автопарку "швидких": Львівщина отримала 57 нових автомобілів (відео) Оновлення автопарку "швидких": Львівщина отримала 57 нових автомобілів (відео)
Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги тотально оновлює автопарк швидких. Відтак, на область передали ще 57 нових автівок.
Французькі благодійники передали Україні партію карет швидкої допомоги та медичного обладнання Французькі благодійники передали Україні партію карет швидкої допомоги та медичного обладнання
Французькі благодійники передали нам чергову партію карет швидкої допомоги та медичного обладнання. Це вже 6 конвой, який отримує Україна від закордонних колег
Loading...
Load next