"Питання кількох хвилин до коми" - Єлизавета Ясько заявляє про критичний стан Саакашвілі (відео)

"Питання кількох хвилин до коми" - Єлизавета Ясько заявляє про критичний стан Саакашвілі (відео)
Саакашвілі відмовився від будь-яких аналізів, пігулок, уколів, крапельниць, переливання крові. Це може завершитися фатально для нього.

Депутатка від "Слуги Народу" Єлизавета Ясько заявила, що особистий лікар Михайла Саакашвілі — Ніколоз Кіпшидзе щойно вийшов із в'язниці та закликав терміново зібрати консиліум лікарів через критичний стан Михайла. 

Станом на сьогодні, вечір: стан Михайла є критичним і існує справжня загроза його життю!  - наголошує жінка.

Саакашвілі відмовився від будь-яких аналізів, пігулок, уколів, крапельниць, переливання крові.

Він зробив це у відповідь на ганебне відео, оприлюднене тюремною адміністрацією, - поясила депутатка.

За словами Ясько, без тих медикаментів, які підтримували його життя та які він приймав – це питання кількох годин до коми, зупинки серця чи інших жахливих наслідків.

Наостанок депутатка звернулася до влади Грузії із проханням негайно перевести Міхеіла Саакашвілі до сучасної приватної лікарні, адже лише персонал і обладнання там можуть врятувати експрезидента Грузії.

Нагадаємо, що 2 жовтня у прокуратурі Грузії заявили, що Міхеїл Саакашвілі засуджений до шести років позбавлення волі, рішення не підлягають оскарженню. 

А вчора найбільша опозиційна партія Грузії "Єдиний національний рух" почала акцію протесту. Головна вимога мітингу — перевести в приватну клініку Саакашвілі. Раніше голова ЄНД Ніка Мелія заявив, що їх протест буде "зростаючим і перманентним", а демонстранти "не розійдуться до тих пір, поки не врятують Саакашвілі".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На мітингу в підтримку Саакашвілі люди почали голодування На мітингу в підтримку Саакашвілі люди почали голодування
Йдеться приблизно про десятьох осіб, в іїхньому числі тележурналіст, кореспондент телеканалу «Мтаварі» Гігла Туманішвілі.
Саакашвілі офіційно припинив голодування — ЗМІ Саакашвілі офіційно припинив голодування — ЗМІ
Особистий лікар Саакашвілі Ноколоз Кіпшидзе заявив, що колишній президент Саакашвілі офіційно скасував голодування відразу після того, як його перевели в Горійський військовий госпіталь.
"Влада заграє з Іраном і Росією" : Саакашвілі звинуватив уряд Грузії у відході від Заходу та наголосив на санкціях "Влада заграє з Іраном і Росією" : Саакашвілі звинуватив уряд Грузії у відході від Заходу та наголосив на санкціях
Саакашвілі порекомендував Конгресу США ввести санкції щодо порушників прав людини в республіці.
Loading...
Load next