Зеленський призначив нового голову Харківської ОДА

Зеленський призначив нового голову Харківської ОДА
До призначення Олег Синєгубов очолював Полтавську ОДА.

Президент України Володимир Зеленський призначив Олега Синьогубова новим головою Харківської ОДА. До цього Синьогубов очолював Полтавську ОДА. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

За інформацією пресслужби, президент зазначив, що працюючи на Полтавщині, Олегу Синєгубові вдалося налагодити ефективну роботу в облдержадміністрації та досягти чималих результатів у регіоні, зокрема закінчити й запустити об'єкти-довгобуди, успішно пройти всі хвилі пандемії коронавірусу та забезпечити один з найкращих показників вакцинації в країні. Крім того, було започатковано низку нових проектів та ухвалено стратегію розвитку краю.

Сподіваюся, на Харківщину чекають не менш помітні зміни і як результат — вагомі досягнення та розвиток, — сказав Володимир Зеленський, вручаючи Олегу Синєгубову службове посвідчення.

Зеленський також запевнив, що є важливим аспектом призначення фахового керівника у прикордонній області.

Своєю чергою Синєгубов додав, що має розуміння тієї відповідальності, яка чекає на нього на цій посаді і зазначив, що докладе всі зусилля, аби у Харківській області були тільки зміни на краще.

Я знайомий із ситуацією на Харківщині, знаюся на проблемах, які накопичилися. Маю позитивний досвід роботи в Полтавській ОДА, тому імплементуватиму його, враховуючи особливості Харківської області, — зазначив він.

Нагадаємо, раніше Зеленський призначив нових послів у п'яти країнах.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов: публікації в ЗМІ щодо законопроєкту про олігархів не відповідають дійсності Данілов: публікації в ЗМІ щодо законопроєкту про олігархів не відповідають дійсності
Про це раніше вже наголошував радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Зеленський скликає нове засідання РНБО: коли відбудеться Зеленський скликає нове засідання РНБО: коли відбудеться
В Офісі президента назвали дату.
Loading...
Load next