Оборонний комітет ВР підтримав виключення зі свого складу Безуглої

Оборонний комітет ВР підтримав виключення зі свого складу Безуглої

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки підтримав проєкт постанови щодо виключення зі свого складу заступниці голови комітету Мар’яни Безуглої.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Комітет з питань оборони проголосував за внесення постанови про виключення з свого складу Марʼяни Безуглої. Нагадаю, що для цього треба: зареєструвати постанов, пройти з нею регламентний комітет, винести на розгляд зали та набрати 226+ голосів, – зазначив нардеп.

Сама ж Мар’яна Безугла заявила, що комітет “проголосував за те, щоб підготувати постанову щодо мого зняття з посади заступниці та виключення зі складу комітету. Це може голосувати тільки зала, не комітет, але вони продовжують старатися”.

Пропонував Федір Веніславський, коментувала Ірина Фріз. Підготував голова Комітету Олександр Завітневич (у якого секретарка з російським паспортом була чотири роки). “Слуга народу” та “Європейська солідарність” в комітеті діють разом. Не вирішують проблеми, а намагаються знищити тих, хто не мовчить і пробує вирішити. Кругова порука, – написала вона у своєму Facebook цього ж дня.

Нагадаємо, Україна домовилася з власниками єврооблігацій щодо реструктуризації боргу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео) "Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".
Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу" Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу"
Депутати від “Слуги народу” у Верховній Раді підтримали рішення, щодо виключення з фракції Євгенія Шевченка, який у квітні зустрічався з самопроголошеним президентом Білорусі - Олександром Лукашенком.
У "Голосі" відреагували на рішення 10 своїх депутатів щодо створення окремого об'єднання У "Голосі" відреагували на рішення 10 своїх депутатів щодо створення окремого об'єднання
У партії "Голос" вважають, що створення "депутатської групи" у межах фракції суперечить закону про регламент Верховної Ради. Зокрема, дії 10 депутатів, які оголосили про створення власного об'єднання "Справедливість" у партії назвали незаконними.
Loading...
Load next