Головні новини України за 21 липня

Головні новини України за 21 липня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS

Президент США закликав Україну утриматися від критики щодо "Північного потоку- 2"

У США попереджають, що публічні виступи проти майбутньої угоди можуть завдати шкоди відносинам між Вашингтоном та Києвом. Україна все ще сподівається, що США можуть зупинити проєкт за допомогою санкцій.

Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно

Офіційно стали відомі дата і місце бою українського суперважковаговика Олександра Усика проти чемпіона WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа.

Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну

Група нідерландських прокурорів та слідчих готові приїхати в Україну для напрацювання кроків у справі збитого малазійського Боїнга МН17.

Суд покарав шпигуна ФСБ, який збирав інформацію про українські ракети (відео)

За матеріалами контррозвідки СБУ, агента ФСБ, який збирав дані про українські розробки ракетних комплексів, засудили до 8 років.

В Україні можуть заборонити продаж алкоголю і тютюну в супермаркетах

Нардепи сподіваються, що новий законопроект спонукатиме українців менше вживали алкоголь та тютюнові вироби.

Аварія на хімзаводі поблизу Рівного: Монастирський назвав попередню причину вибуху (відео)

Підприємство "Рівнеазот" функціонує з 1969 року і з того часу капітального ремонту з заміною трубопроводу там ще жодного разу не проводилось.

Відпустка в Україні: на відпочинок в Одесі українці витрачають понад 1000 євро (відео)

Попри відкриття кордонів, багато українців вирішують провести відпустку на рідних теренах. Втім ціни на відпочинок в межах країни цьогоріч не тішать.

Читайте також
Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео) Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.
"Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео) "Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео)
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO британець Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) напередодні бою з Олександром Усиком (18-0, 13 KO) вирішив залякати українця. Однак, українського боксера це не лякає.
Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно
Офіційно стали відомі дата і місце бою українського суперважковаговика Олександра Усика проти чемпіона WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа.
Loading...
Load next