Головні новини за 23 серпня: День прапора України та "Кримська платформа"

Головні новини за 23 серпня: День прапора України та "Кримська платформа"

День прапора: Зеленський відвідав "серце України", а у Києві підняли найбільший прапор

У День Державного Прапора України паралельно із Черкащиною "синьо-жовтий" стяг підняли й в інших куточках нашої країни. Зокрема, у столиці відбулась урочиста церемонія й український прапор вже замайорів на площі перед будівлею парламенту.

Засудили тимчасову окупацію Криму: учасники "Кримської платформи" ухвалили спільну декларацію

Учасники "Кримської платформи" наголошують, що спроби Росії узаконити тимчасову окупацію та незаконне захоплення Криму є неприйнятними.

"За багаторічну підтримку України": Зеленський нагородив Меркель орденом

Меркель відзначили найвищою державною нагородою, якою можна нагороджувати іноземців - "Орденом Свободи".

Їхали до Зеленського: на Черкащині поліцейські побили ветеранів АТО

Спроби декількох десятків ветеранів АТО поспілкуватися з Зеленським закінчилися масовою бійкою та розтрощеною апаратурою. Після фізичного конфлікту кількох людей затримали та завантажили в автозак.

На борту перебуває 79 українців: з Афганістану вилетів третій український літак

Ще один евакуаційний літак вилетів з Кабула до України. На його борту перебувають 79 громадян України та членів їх сімей

В Одесі під час розкопок виявили один із найбільших могильників жертв НКВС

Майже у кожній могилі люди поховані у декілька прошарків. Однак, проводити розкопки дослідникам заважають силові кабелі, які, хаотично розкидані майже по всій території колишнього спецоб'єкту НКВС "Татарка".

Ротару, Блохін та Рибчинський: Зеленський вручив перші нагороди "Національна легенда України"

До 30-ї річниці Дня Незалежності України Зеленський затвердив відзнаку "Національна легенда". Відзнаку присуджуватимуть громадянам за визначні особисті заслуги у становленні незалежної України, зміцненні її державності, захисті Вітчизни та служінні українському народові.

Приголомшливий гонорар: за виступ на "Кримській платформі" Джамала отримає 337 тисяч гривень

Пісня Джамали "1944" присвячена сталінській депортації кримських татар, а на написання цієї пісні співачку надихнула розповідь її бабусі.

 

Читайте також
Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео) Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео)
Найдорожчий та найскандальніший в історії. Саме так можна охарактеризувати відзначення цьогорічного Дня Незалежності. Бюджет святкування перевершив усі попередні рекорди й нарешті можна підбити підсумки скільки влада витратила грошей на грандіозне святкування.
Головні новини України за 13 серпня Головні новини України за 13 серпня
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.
Святкування Дня Незалежності: прихильники гастролів у Росії виступлять на концерті (відео) Святкування Дня Незалежності: прихильники гастролів у Росії виступлять на концерті (відео)
Офіс президента вкотре не реагує на критику українців: цьогоріч на святкуванні Дня Незалежності виступлять артисти, які не можуть визначитися чий Крим. До того ж, на цьогорічне шоу, яке відбудеться на стадіоні "Олімпійський", покликали Софію Ротару, яка продовжує виступати в Російській Федерації. Минулорічний скандал українські посадовці не взяли до уваги.
Loading...
Load next