Головні новини України за 17 вересня: Максима Крипака нагородили званням Героя України. В РФ прозвучав гімн України

Головні новини України за 17 вересня: Максима Крипака нагородили званням Героя України. В РФ прозвучав гімн України

Найтитулованішого спортсмена Паралімпіади-2020 нагородили званням Героя України

Український плавець Максим Крипак - спортсмен, який здобув найбільше медалей на Паралімпіаді-2020 у Токіо.

На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії

На Сумщині на кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.

В Одесі чоловік погрожував підірвати гранату під час шкільного уроку

Правоохоронці роззброїли чоловіка, граната виявилася навчальною. Наразі з'ясовуються всі обставини й причини інциденту.

У центрі Харкова загинув бізнесмен Привалов: він застрелився в туалеті свого кафе

У приміщенні кафе "Чилі", розташованому в одному з корпусів університету ім. Каразіна на проспекті Незалежності, знайшли мертвим чоловіка з вогнепальним пораненням.

Не бачилися 21 рік: в Одесі дочка зустрілася з мамою, яка вважалася зниклою безвісти

Мама пропала 20 років тому, її побили в переході й забрали усі гроші. Через травму вона втратила пам'ять, а тому багато років жебракувала і жила у притулку для безхатьків.

Ювілейна перемога: українець Богачук нокаутував американця

Для 26-річного Богачука ця перемога стала 20-ю на професійному рингу. Всі поєдинки уродженець Вінниці виграв достроково.

Збірна Туреччини розглядає Шевченка на посаду тренера

Збірна Туреччини залишилася без головного тренера після вересневого розгрому від Нідерландів із рахунком 1:6 у відборі на чемпіонат світу 2022 року.

Українець виграв чемпіонат світу зі скелелазіння в Росії

На чемпіонаті світу зі скелелазіння, що відбувається в Москві, визначилися чемпіони у дисципліні "швидкість". У фіналі українець Болдирєв став сильнішим за іспанця на 0,2 сек.

Читайте також
Андрій Шевченко став першим амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24 Андрій Шевченко став першим амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24
Платформа має на меті збільшити благодійні пожертви на підтримку України у світі, зокрема й шляхом об'єднання зусиль міжнародних партнерів, донорів, благодійників задля підтримки нашої країни.
Найтитулованішого спортсмена Паралімпіади-2020 нагородили званням Героя України Найтитулованішого спортсмена Паралімпіади-2020 нагородили званням Героя України
Український плавець Максим Крипак - спортсмен, який здобув найбільше медалей на Паралімпіаді-2020 у Токіо.
POLITICO опублікувало супутникові знімки з технікою РФ біля кордонів України (фото) POLITICO опублікувало супутникові знімки з технікою РФ біля кордонів України (фото)
Американське видання POLITICO оприлюднило знімки, зроблені комерційним супутником у понеділок, на підтвердження попередньої публікації The Washington Post про стягування російських військ і техніки до кордонів України.
Loading...
Load next