Головні новини України за 24 вересня: закон про олігархів і обмеження Порошенку. На місці замаху на життя Шефіра правоохоронці виявили труп

Головні новини України за 24 вересня: закон про олігархів і обмеження Порошенку. На місці замаху на життя  Шефіра правоохоронці виявили труп
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.

Закон про олігархів: Малюска пояснив, які обмеження можуть накласти на Порошенка

Очільник Мін'юсту запевнив, що "олігархам не місце в органах державної влади". Однак, навіть якщо ті вважають інакше, то "будуть почувати себе некомфортно".

Обстріл авто Шефіра: неподалік від місця замаху поліція знайшла труп чоловіка, - ЗМІ

 

 

Українські ЗМІ поширили інформацію про те, що на місці замаху на життя Сергія Шефіра правоохоронці виявили труп чоловіка. Однак, як виявилось згодом тіло насправді знайшли в іншому місці та загиблий зник ще два місяці перед нападом.

 

Чотири області в Україні вже з наступного тижня можуть перейти у "червону" зону

Упродовж найближчих 2-3 тижнів Житомирська, Львівська, Донецька і Харківська області можуть перейти до червоної зони.

Збори "слуг народу" у Трускавці: Тищенко назвав Разумкова "сумною дівчинкою" та запросив на нараду 

Скандальний нардеп Микола Тищенко в кулуарах Ради у спілкуванні з журналістами заявив, що через них запрошує спікера парламенту Дмитра Разумкова на збори у Трускавці, на які його офіційно ніхто не покликав.

В Україні у застосунку "Дія" вже можна роздрукувати COVID-сертифікат

Також в мобільному додатку "Дія" з'явилась змога для українців отримати "жовті" COVID-сертифікати - його можуть згенерувати лише ті люди, які отримали перше щеплення проти СЩМШВ-19.

Щотижня Україна отримуватиме 500 тисяч доз вакцини Pfizer, - Шмигаль

Загалом в Україні станом на ранок 24 вересня зробили 11 979 985 щеплень проти коронавірусу. Першу дозу отримали 6 624 026 людей, а повністю вакцинувалися – 5 355 959 людей.

Loading...
Load next