Німецька мережа супермаркетів Lidl готується зайти в Україну — ЗМІ

Німецька мережа супермаркетів Lidl готується зайти в Україну — ЗМІ
Концепція мережі - низькі, доступні ціни та зручне розташування в спальних районах та на автошляхах і транспортних розв'язках.

Невдовзі в українських містах з'являться відомі своїми низькими цінами крамниці всесвітньої торговельної мережі Lidl. Компанія вже призначила керівника головного офісу - ним стане 47-річний Адам Мішчишин, який вже має успішний досвід просування бренду на території Польщі.

Про це повідомляє німецьке профільне видання Lebensmittel Zeitung з посиланням на внутрішні документи компанії. Ймовірно, мережа збирається конкурувати з магазинами АТБ, який в Україні є понад 1000, однак конкретних термінів запуску поки не розголошують.

Зокрема, конкретних термінів запуску у Lidl поки що не розголошують. У відповідь на запит видання компанія також не захотіла робити жодних конкретних заяв щодо можливого розширення, але підтвердила "дослідження України як потенційно цікавого ринку".

Зауважимо, що Lidl - це німецька міжнародна мережа супермаркетів. Вона налічує понад 12 тисяч магазинів по всьому світу та працює у майже всіх країнах Європейського Союзу, а також у Сербії, Швейцарії, Великій Британії, Австралії та США.

Нагадаємо, що український інтерфейс з’явився на вебсайті стримінгової платформи Netflix, у її мобільних додатках та офіційних додатках для Smart TV. Також компанія запустила дубляж українською деяких популярних серіалів. Для перегляду рідною мовою вже доступні "Гострі картузи", "Дивні дива", "Корона", "Ферзевий гамбіт", "Паперовий будинок" та ін.

Читайте також
Степаненко отруївся сендвічами: футболіст збірної України пропустив матч з Казахстаном (відео) Степаненко отруївся сендвічами: футболіст збірної України пропустив матч з Казахстаном (відео)
Рахунок матчу між Україною та Казахстаном вже на другій хвилині зустрічі відкрив український гравець Роман Яремчук, однак матч закінчився нічиєю для обох команд із рахунком 2:2.
Здорове харчування дітей: українські школи з 1 січня переходять на нове меню Здорове харчування дітей: українські школи з 1 січня переходять на нове меню
В межах реформи системи шкільного харчування запрацював портал про здорове харчування в школах “ЗнаЇмо”.
"Вусаті мешканці": у київському ресторані суші подають з тарганами (відео) "Вусаті мешканці": у київському ресторані суші подають з тарганами (відео)
Раніше у закладі була піцерія, де також можна було зустріти "вусатих мешканців".
Loading...
Load next