Головні новини за 21 грудня: відеозвернення Порошенка, провокація із хімічними речовинами на сході України

Головні новини за 21 грудня: відеозвернення Порошенка, провокація із хімічними речовинами на сході України

Нові правила в'їзду до Польщі та Румунії, - ДПСУ

17 грудня 2021 року Рада Міністрів Республіки Польща прийняла зміни в порядку пропуску громадян, що прибувають до Республіки Польща з-поза меж Європейського Союзу (у тому числі з України).
 

Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР 

Петро Порошенко заявив, що зараз перебуває у Варшаві, маючи численні зустрічі з польськими та європейськими політиками, які присвячені тому, щоб сформувати потужну коаліцію на підтримку України та протидії Росії, яка сконцентрувала станом на сьогодні на кордоні понад 100-тисячний військовий контингент із загрозою вторгнення.
 

Колишній військовослужбовець "зливав" державні таємниці російським спецслужбам

Зловмисник незаконно копіював закриті оборонні відомості, протиправно втручаючись в автоматизовані інформаційні системи підрозділу.

МЗС представило нову платформу для українських експортерів 

Кулеба розповів, що на платформі NAZOVNI український бізнес зможе отримати зручний доступ до нових можливостей на іноземних ринках.

США готують провокацію із хімічними речовинами на сході України - міністр оборони РФ

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що американські військові компанії нібито готують провокацію на Донбасі із застосуванням хімічної зброї.
 

«ЛеоКарт» обіцяють запустити навесні 2022 року: з 13 січня Е-квиток запрацює лише для пільговиків

У громадському транспорті Львова з 13 січня електронний квиток почне діяти лише для пільговиків. Всі інші пасажири, які не мають пільг, будуть далі оплачувати проїзд готівкою.
 

Шість областей залишать "червону зону" карантину: у Кабміні назвали дату

Державна комісія виключить Київську, Житомирську, Сумську, Миколаївську, Чернігівську та Черкаську області з "червоної" зони опівночі 23 грудня.
 

Loading...
Load next