На Запоріжжі окупанти змушують українців віддавати дітей в російські школи

На Запоріжжі окупанти змушують українців віддавати дітей в російські школи
За відмови, окупаційна влада погрожує адміністративними заходами.

Окупанти примушують українців віддавати дітей у школи з російською навчальною програмою, в разі відмови погрожують позбавляти батьківських прав.

Про це повідомляють в Головному управлінні розвідки, передає ПравдаТУТ News.

Таким чином, у Пологівському районі Запорізької області окупаційна влада примушує громадян України відправляти своїх дітей до шкіл та дитячих садочків, що працюють за російською навчальною програмою. Крім того, у них викладають вчителі та вихователі, які приїхали з російської федерації.

У випадку незгоди батьків окупаційна адміністрація погрожує вилучати дітей із сімей та оформлювати їх до інтернатів. Самих батьків обіцяють карати адміністративними заходами – чоловіків направляти до «армії ДНР», жінок на комунальні роботи пов’язані з прибиранням міста, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулого місяця за сприяння Міністерства з питань реінтеграції було повернуто 44 дитини, яких окупанти незаконно вивезли на тимчасово окуповані території та до рф.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Які ж вони бідні": російські солдати на Донбасі масово скаржаться на низькі зарплати та командирів-грабіжників "Які ж вони бідні": російські солдати на Донбасі масово скаржаться на низькі зарплати та командирів-грабіжників
Тисячі російських військових, яких вже повторно закинули до України, відмовляються брати участь у бойових діях.
Пережив клінічну смерть під час уроку: у Запоріжжі помер школяр (фото) Пережив клінічну смерть під час уроку: у Запоріжжі помер школяр (фото)
У зв’язку з двома смертями учнів, які трапились протягом цього року в одній школі, Запорізька ОДА створила спеціальну робочу групу з розслідування "загадкового дитячого недугу".
Loading...
Load next