Вони справжні герої, — Хосе Рамірес про українських боксерів, які захищають Україну

Вони справжні герої, — Хосе Рамірес про українських боксерів, які захищають Україну

Колишній чемпіон світу у першій напівсередній вазі Хосе Карлос Рамірес висловив своє захоплення українськими боксерами, які захищають свою країну від російських окупантів, пише fightnews.info.

Мер Києва Віталій Кличко боронить столицю України від російських окупантів. Разом з ним Володимир Кличко охороняє рідне місто.

Василь Ломаченко повідомив, що вступив до лав територіальної оборони Білгород-Дністровського. Згодом стало відомо, що Олександр Усик також обороняє своє місто – Київ.

Ломаченко, Усик, брати Клички, нехай благословить і береже вас бог. Ви, хлопці, однозначно мотивуєте багатьох, залишаючись на передовій, – наголосив ексбоксер.

Ви показали, що ви більше, ніж просто бійці. Ми всі боремося за щось важливіше, ніж бокс. Я думаю, що це момент, коли спорт об’єднує людей. Ми показуємо, що ми чемпіони не лише у рингу, а й за його межами. Нехай Бог зберігає та благословить їх. Вони справжні герої з огляду на те, що вони роблять і як мотивують людей. Вони показують людям, що разом із ними борються у цьому бою, – зазначив Рамірес.

Також до лав територіальної оборони вступив Денис Берінчик. Він обороняє мікрорайон у Києві – ДВРЗ.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next